Od Zemlje do Marsa - Kako smo dobavljali tipkovnice Martianu

  01. 03. 2017

Vsi sanjsko sanjajo, da so na srebrnem zaslonu, vendar smo v Nexus Componentsu doživeli naslednjo najboljšo stvar, ko je ena od naših palet industrijskih klaviatur prikazala v znanstveni fantastični blockbuster, The Martian. V filmu Matt Damon, ki ga je režiral legendarni Ridley Scott, je film osredotočen na najsodobnejšo vesoljsko tehnologijo, zato smo bili očitno veseli, da smo ves čas svojega 141-minutnega časa izvajali vse roverske tipkovnice, ki imajo številne prizore.

 

Spodaj je kratek opis vsakega izdelka v naši raznovrstni paleti industrijskih klaviatur, vključno z zvezdico predstavitve, serije KIF6000-Bx.

 

KIF6000-Bx industrijska osvetljena tipkovnica

 

Naslednjič, ko gledate Marsovca, si oglejte model KIF64U4-NR-BR, funkcijsko bogato medicinsko / industrijsko tipkovnico s krmilnikom JoyStick Cursor. Fizična miška na tem izdelku ima zanesljivo in robustno obliko s preprostim točkovnim in kliknimo. Nobenih gonilnikov ni, zato lahko uporabniki samo priključijo in igrajo. Njegova osvetljena, robustna in ergonomična oblika je primerna tudi za težka okolja, kar je morda zato, ker je bilo v Damonovem času na Marsu spredaj in središče!

 

 

 

KI6800-Bx osvetljena tipkovnica

 

Serija KI6800-Bx ponuja standardno funkcionalnost 101/104 v robustnem in inovativnem kompaktnem odtisu, zaradi česar je idealna za delovna okolja, kjer sta prostor in prenosnost ključnega pomena. Te OEM osvetljene in zapečatene tipkovnice so dovolj trpežne, da izpolnjujejo medicinske, vesoljske in vojaške standarde, medtem ko 2 mm tipke za potovanje in oblikovane silikonske gumijaste ključe zagotavljajo odličen taktilen občutek.



KIO6800-Bx OEM osvetljena tipkovnica

 

Serija KIO6800-Bx združuje polno osvetlitev in kompaktni odtis s kazalko CTI OrbitalMouse. Miška, ki se nahaja spodaj desno od KIO6800-Bx, doda funkcionalnost in ergonomijo sledilne ploščice. Njegova brezstopenjska funkcija s tipkami in oblikovana s silikonskim gumijastim premazom omogočata preprosto uporabo in vzdržljivost.

 

OEM osvetljena tipkovnica KIO7800-Bx

 

Serija KIO6800-Bx ima vse funkcionalnosti KI6800-Bx in KIO6800-Bx, skupaj z dvanajstimi funkcijskimi tipkami in ločeno številsko tipkovnico. Patentirani kompaktni odtis je primeren za instalacije po meri. Obstaja možnost izbire med zeleno ali rdečo osvetlitvijo LED, vsaka z desetimi nivoji intenzivnosti za uporabo v delovnih prostorih z nizko razsvetljavo.

 

KI6000-Bx Series industrijska osvetlitev tipkovnice

 

Serija KI6000-Bx so vodotesne mini tipkovnice, zapakirane v eloksiranem ohišju iz aluminija. Hitro in enostavno jih je mogoče montirati z uporabo zaprtih navojnih odprtin in vijakov, medtem ko gumijaste noge omogočajo, da se ta model brez težav montira na katero koli površino. Tesnjenje tesnila in robustno ohišje ščiti osvetljeno tipkovnico. Idealen za okolja, kjer je oprema izpostavljena ekstremnim pogojem.

 

KIO6000-Bx serija Industrijska osvetlitev tipkovnice

 

Serija KIO6000-Bx ima orbitalno miško in funkcijo ključne funkcije v inovativnem majhnem odtisu. Nizki elastomerni ključi iz silikonskega kavčuka, ki se zlijejo s premerom, zlato nad nikljevimi kontakti in vrhunsko tesnjenje združujejo, da ustvarijo otipen občutek. Idealen za dolgotrajno delovanje v vrsti težkih delovnih okolij.

 

KIO7000-Bx industrijska osvetljena tipkovnica

 

Serija KIO7000-Bx je zaprta osvetljena tipkovnica. Posebne številske tipkovnice in dvanajst funkcijskih tipk so idealne za vnos podatkov v zahtevnih okoljih s slabo osvetlitvijo. Robusten in trpežen, lahko KIO7000-Bx kupite z ohišjem iz nerjavnega jekla.

 

KIT6000-Bx Series industrijska osvetlitev tipkovnice s Trackball

 

Serija KIT6000-Bx ima 1,3-palčni kazalec miške za sledenje za večje udobje in enostavno uporabo. Obstaja robusten ograjen prostor z tesnilno tesnilno ploščo in navojnimi luknjami za dodatno montažo ter funkcijo kompaktne in polne ključe, ki jo najdemo v vseh naših osvetljenih industrijskih tipkovnicah.